İZMİR / KEMALPAŞA - 80.Yıl Sütçüler İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını öğrencilerimiz, velilerimiz ve tüm Sütçüler  olarak çoşkuyla kutladık.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi okulumuzda coşkuyla kutlanmıştır.

Mrt

Depreme karşı hazır olmak gerekir. Öğrencilerimizle birlikte deprem tatbikatımızı gerçekleştirdik.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın kabulü gününde başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, Aziz Şehitlerimizi ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u rahmet ve minnetle anıyoruz.

2023-2024 yarıyıl tatilimiz başlıyor, kısa bir mola

Ock

Okuma bayramımızı yaptık. Annelerimizeçok teşekkür ederiz

Ock

Yerli Malı Haftası kapsamında hayırseverlerimizin desteği ile öğrencilerimize aralık ayı boyunca ücretsiz, sınırsız meyve ikramında bulunduk.

Ock

Bakanlığımızın öncülüğünde uygulamaya konulmuş olan Dilimizin Zenginlikleri projesi okulumuzda başlamıştır. Proje kapsamında okulumuz okul öncesi ve ilkokul kademelerinde sınıflarda etkinlikler düzenlenmektedir. Bu etkinlikler sayesinde öğrenciler kelime haznesini yükseltip öğrendiği yeni kelimeleri cümle içinde kullanırken bunlardan afiş oluşturmaktadır.

10 Kasım Atamızı andık

Kütüphanemiz zenginleşerek kullanımı devam ediyor

Ara